Boğaz Taksi Macerası

The Plus Ones ekibi kendilerini bu ay inanılmaz bir etkinlikte çılgınlarca eğlenirken buldu. Kış ayının yoğun çalışmalarını bitirip yaz ayına nasıl merhaba demeliyiz derken kendimizi boğaz turu ararken yakaladık. http://www.bogaztaksi.com adresinden rezervasyonumuzu yaptırdık ve malum günü bekledik. Bir hizmet düşünün sizi istediğiniz iskeleden grubunuzla alıp muhteşem birkaç saat geçirtip, içki yemek servisi yapıp bir de boğaz arkanızda gün batımı yanınızda fotolar havada uçuşurken dans ettiriyorlar.

Bahar geldi yerimize sığamıyoruz, kapalı yerlerde duramıyoruz. Bu akşam da yemeğimizi denizde yiyelim, iyot kokulu rüzgarla birlikte dans edelim dedik. Ekibimizle beraber bir boğaz taksi gecesi yaptık. Çok da iyi yaptık. Anlaştığımız gibi 18.30 gibi Eminönü’nden çok hoş bir tekne bizi aldı, bizi neyin beklediğini hiç bilmiyorduk, Haliç’ten boğazın masmavi sularına açılırken teknenin alt katında şirin mi şirin bir yemek masası bize merhaba dedi, foto albümünden hemen bakmanızı öneriyoruz, ama hemen oturmadık, yüzümüzdeki mutluluğu fotoğraflamak istiyorduk. Teknenin üst katına çıktık, sağımızda tarihi yarımada solumuzda galata önümüzde boğaz.. hiç durur muyuz, yaklaşık 20 dakika süren bir selfie seansı yaptık.

Yemekte ordövr tabağı, mücver, mantı, sigara böreği vb arasıcaklar ayrıca salata, ızgara et, tavuk ve köfte sonrasında taptaze meyvelerimizi afiyetle yedik. Arzuya göre alkollü ve alkolsüz menüleri var. Bebek’te yaklaşık 30 dakika durduk ve günbatımı manzarasının tadını çıkardık.. Müziğimiz de vardı tabii ki, hafif batı müziği çalıyordu yemekten sonra biz telefonlarımızı ses sistemine bağlayıp kendi müziklerimizi açtık, salsa da yaptık, roman havası da oynadık, deep house ile dans da ettik. Ses sistemi de yeterli ve iyiydi. Sarıyer yönüne doğru açılırken dans etmekten yorulup oturduk ve beklemediğimiz bir anda ışıklar söndü ve üzerinde mumlarla bir trileçe tepsisi bize doğru geliyordu. Ekipten bir arkadaşımızın doğum gününü de çok tatlı bi süpriz ile kutlamış olduk. Her isteğinizi anında gerçekleştiren bir ekip vardı. Üzüldüğümüz şey ise bu muhteşem firmanın bu hizmetinden sadece çok az kişinin haberi olması. İşte burda da bizler deneyimimizi sizlere en ince ayrıntısıyla anlatıp hepinizin öğrenmesini istedik.

Fiyatlar da öyle uçuk değil haberiniz olsun. Örneğin 12 kişilik tekne gezisi 250 TL civarında ve çay ikramları var. Yemekli ve yemeksiz seçenekleri varken alkollü ve alkolsüz seçenekleri de mevcut. Bunlar da artı 45 TL civarı yemekli menüler ve artı 30 TL civarı da limitsiz alkol gibi komik ucuz fiyatlar mevcut.

Lafın kısası, bizler Boğaz Taksi firması sayesinde muazzam bir gün geçirdik, kesinlikle hepinize öneriyoruz. Şunu da unutmadan söyleyeyim çeşitli firmalarla iş birliği yapmak fikrine de oldukça açıklar. Şirketin adı boğaz taksi olabilir ama sundukları şeyler taksi servisinin ötesindedir, websitelerine bir göz atmanızı şiddetle tavsiye ediyor ve fotoğraf albümümüze de uğrayın diyerek bir sonraki maceramızda görüşmek dileğiyle diyoruz…

 

 – Ezgi A.