Tuzak – Evden Kaçış Oyunu @Kadıköy – Taksim

Herkese merhabalar…

Size Avrupa ve Anadolu’nun en orjinal, en iddiaalı, en zekice ve detaylarla sizi şok edebilecek evden kaçış oyunundan bahsetmek istiyoruz. TUZAK!

The Plus Ones ekibi olarak geçtiğimiz ay Tuzak ekibinin Kadıköy’deki Hotel California oyununu denemiştik ve inanılmaz eğlenmiştik, bu hafta da kendimizi bir korku oyununun içinde bulduk. Aynı lokasyondaki Büyük Soygun ile yakında nasıl banka soyulur onu da öğrenmeye gideceğiz. Tuzak evinin kurucuları sizin her türlü oyun keyfini yaşamanız için ellerinden ve akıllarından gelenleri ortaya koymaya özen gösteriyorlar.

Tuzak’ın Taksim’deki ilk korku temalı evden kaçış oyunu olan Hücre hikayesi de iç dizaynıyla oldukça beğenimizi kazandı ki ilk odada etrafı incelemekten dış sesin farkına bile varamadık, oyuna o kadar kaptırmışız ki dış dünya tamamen yoktu o gergin bir saat boyunca… Ama bizden size tavsiye önce dış sesi dinleyip sonra etrafı inceleyin.
Min. 2 max 5 kişi ile oynanan bu oyunda çok orjinal puzzle’lara ek olarak bir de gerim gerim gerilme şansını yakalıyorsunuz. Sistemler, dekor, sesler herşey çok gerçekçi ve tadında…Her an nereden ne çıkacağını bilemediğimizden, oyun boyunca sarılalım sıkı sıkı mottolu teletubbyler gibiydik. Oyunun takım oyunu olduğunu biliyorduk ama bu kadar samimi bi takım olacağımızı bilmiyorduk. Gençler! Sevgiliyle ilk buluşma için mükemmel bir seçim olabilir. (göz kırptım) Fotoğraflarımız ne kadar eğlendiğimizin kanıtıdır. Bu videoyu da şuraya bırakalım da samimi dakikalara bir göz atın haha.
Sizler için gittik, gördük. Korktuk mu? Korktuk. Eğlendik mi? Eğlendik. E hadi o zaman sıra sizde!

– Özge K.