SUSHI ATÖLYESİ @International Center İstanbul

Bugün sizlere YeniSahra metro istasyonundan çıkar çıkmaz sağ tarafınızda kolaylıkla bulabileceğiniz, çok keyifli ve ilgili ekibiyle ve farklı konseptleriyle piyasaya girmiş International Center İstanbul ve orada davetli olduğunuz sushi yapmayı öğrenme sınıfından bahsetmek istiyoruz. Hemen ne sushi mi çiğ balık o ayol diyenlere söyleyelim, yok öyle birşey, bir git bak çok seveceksin.

Sushi atölyesi hem öğretici hem de çok keyifliydi. Sürekli aynı aktiviteleri yapmaktan sıkılmış herkes için harika bir etkinlik olduğunu düşünüyoruz, her saniyesinde eğlenerek geçirdik dolu dolu 3-4 saatimizi. Filipinli sempatik şeflerimiz bireysel olarak herkesle tek tek ilgilendiler ve en nihayetinde herkes sushi yapmayı becerir halde ve gülerek ayrıldı oradan.. Adımıza düzenlenen, dünyanın her yerinde geçerli olan sushi sertifikamızı da attık çantamıza… 🙂

International Center Istanbul’un misyonu, düzenlediği atölye dersleri ve yakın zamanda bizim de katılacağımız bazı özel etkinliklerle İstanbul’un uluslararası topluluklarını bir araya getirmek.

Ve dahil olduğumuz bu etkinlik güzel bir deneyim oldu. Sadece sushi öğrenmekle kalınmıyor tabi, söylediğimiz gibi International Center İstanbul aynı zamanda insanların sosyalleşmesini sağlayan bir kurum. Ders bittikten sonra katılımcılar birbirlerini daha yakından tanımak adına sohbet etti ve kartvizitlerini birbirlerine takdim ettiler. Kurumun bizlere sağlayacağı diğer faydalardan bahsedildi.

Bir başka konu ise, eğitim verebilecek düzeyde olan insanların orada bunu sunma imkanları bulabilmesi. Siz de bildiklerinizi öğretmeyi seviyorsanız Internation Center Istanbul’a ulaşın ve workshop katılımlarının yanında eğitim verme şansını da yakalayın.

http://www.internationalcenteristanbul.com/

info@internationalcenteristanbul.com

Workshop’taki yeteneklerimizi kanıtlayan fotoğraflarımızı da yukarıdaki slider ile görebilirsiniz. Sınıflar dolmadan hemen yerinizi ayırtmanızı tavsiye ediyoruz.

 – Sezen G.