KISMET ŞOV STAND UP GÖSTERİSİ

Tamamen şans eseri denk geldiğim bir oluşumdan bahsetmek istiyorum bugün sizlere! “Kısmet Şov 2011’de Deniz Alnıtemiz öncülüğünde, stand-up yapmayı denemek isteyen insanların bir araya gelip çeşitli yerlerde sahne almasını sağlamak amacıyla kuruldu. Geçen zamanda komedyen sayısı epey bir arttığı için farklı yerlerde farklı kadro kombinasyonlarıyla etkinliklerini sürdüren Kısmet Şov, İstanbul’da stand-up kültürünün oluşması için çabalamaya devam ediyor.’’ diyorlar sağda solda.

 

Bizim de çorbada tuzumuz olsun diye sevgili sunucu ve organizatör Mustafa Gürbüz ile iletişime geçtik ve sağ olsun tüm enerjisi ve güler yüzüyle Kiki Sıraseviler’de ağırladı bizi. Yer yer amatör yer yer de uzun yıllardır bu işten para kazanan bir ekiple karşımıza çıktılar. Kimisi gülmekten kırıp geçirirken kimisi de HA HA dedirtti. Ama sonuç olarak ortada bir emek ve cesaret vardı ve sonuna kadar izledik hepsini. Baştan söyleyeyim bu şovun sansürü yok, açık bir kafayla gitmeniz gerekiyor. Bazen dini, bazen milli, bazen de bel altı esprilere yer veriliyor o yüzden hacdan yeni gelmiş arkadaş grubunuzla gitmenizi önermeyiz.

 

Şu anda ayda 1 kez KiKi’de çıkıyorlar ama diğer aylar için görüşmede oldukları başka yerler de varmış dedikodusunu aldık. Bence Anadolu yakasında da bir yerlerle anlaşmalılar! Maksimum 10 kişi oluyorlar ve 2 saat civarı sürüyor.

 

Ayrıca Kısmet Şov 5 Kişilik seçmece ekibiyle 11 ve 25 Eylül Cuma akşamları 20:30’da Tamirane’nin yeni adresi Uniq İstanbul Maslak’ta izleyicileriyle buluşacak! Haftasonuna ilginç ve keyifli bir giriş yapmak istiyorsanız yollarınızı gözlerler.

 

Böyle bir facebook sayfaları var, beğenerek takip edin, pişman olmayacaksınız, eşinizi dostunuzu sürükleyip ikinciye gitmek isteyeceksiniz.

https://www.facebook.com/kismetsov

 

Stand-Up İstanbul Youtube Kanalı’ndan da yaratıcı tanıtım videolarını ve daha fazlasını bulabilirsiniz!

https://www.youtube.com/channel/UCPRWKmegVtLlHA50-JOnDPw

 – Eda Y.