AĞUSTOS’UN EN BOMBASTİK 5 İSTANBUL ETKİNLİĞİ

Ağustos ayı bildiğiniz etkinlik ayı olup çıkıverdi. Herkesin birbirinden iyi etkinlikleri var ve inanın ilk beşi seçerken bir hayli zorlandık. İşte karşınızda The Plus Ones ekibinin kaçırmamanızı düşündüğü 5 etkinlik:

13. Kadıköy Belediyesi Tiyatro Festivali

Birbirinden yetenekli tiyatro gruplarının ( Tiyatro İstanbul, Tiyatrokare,Tiyatroadam, Altıdan Sonra Tiyatro, Tiyatro Ak’la Kara, İstanbul Kumpanyası, Bitiyatro, Istanbulimpro, Dostlar Tiyatrosu ve daha fazlası…)Kadıköy Belediyesi ‘nin muhteşem katkılarıyla Selamiçeşme Özgürlük Parkı’nda gerçekleştireceği bu festivali kaçırırsanız, pişman olursunuz! Kesin bilgi.

3 – 17 Ağustos arası, 2015 / Saat: 21.00 / Fiyat: Beleş

 

İstanbul Modern: KATI OLAN HER ŞEY

”YAP İstanbul Modern: Yeni Mimarlık Programı özellikle yeni müzik takipçilerine yönelik konserlere ev sahipliği yapıyor. Küresel müzik hareketi Sofar Sounds Istanbul ekibinin önerdiği program İstanbullu bağımsız müzisyenlerin akustik konserlerinden oluşuyor. Ahmet Ali Arslan, Seha Can, Nilipek ve Can Güngör performanslarıyla YAP İstanbul Modern kapsamında müze bahçesi için PATTU tarafından tasarlanan KATI OLAN HER ŞEY alanında izleyiciyle buluşuyor.”

20 ve 27 Ağustos, 2015 / Saat: 20.00 / Fiyat: Bedava

 

Utku Ergin Stand Up Show, “Adaptasyon Hayvanı”

BKM Mutfak Açık Mikrofon’un kurucularından Utku Ergin, “Adaptasyon Hayvanı” isimli stand-up gösterisiyle 21 Ağustos’ta karşınızda!

Bir senedir Utku Ergin’i Açık Mikrofon’da izleyenler, denk gelemeyip merak edenler ve “şöyle biraz da uzun uzun dinleseydik” diyenler, bu gösteriyi kaçırmayın!

Utku Ergin, gösterilerinde hem günlük hayatta hem de tarihin başından beri adapte olduğunuz durumları anlatıyor. Gelin, gülün. Buyursunlar! Bu da tatlişko bir teaser videosu, tıkla!

21 Ağustos, 2105 / Saat: 20.30 / Fiyat: 23 TL

 

Odadan Kaçış İstanbul oyunları

”Beyoğlu’nda iki farklı mekan ve tek amaç: kaçmak! Belis’in Hikayesi ve Kabuslar Oteli sizi apayrı maceralara çağırıyor. İster korku, ister gerilim seçin. Maskeye dikkat edin. Çünkü gerçek yüz o olabilir.”

Her gün / Saat: 10.30 – 23.30 / Fiyat: 2 kişi 100 TL

 

Tonight SoundClash DJ Yarışması

TONIGHT SoundClash’in Türkiye birincisi olarak Las Vegas’a gitmeye hak kazanacak isim, 13 Ağustos’ta Nu Teras’ta finale kalan yarışmacıların ve ünlü DJ’lerin performanslarıyla gerçekleşecek gecede belirlenecek. Finalin detayları www.tonightsoundclash.com‘da! Tonight SoundClash’te Türkiye Finali’ne katılmaya hak kazanan beş finalisti, 13 Ağustos’taki geceye hazırlayan workshop’lar başladı. SAE, Club Bangkok ve Mekone ile tamamlanacak eğitimlerden detaylar yakında…

13 Ağustos, 2015 / Fiyat: Ücretsiz

 

Bonus Event: 

#Neverwhere @ Gaia Gallery

Neverwhere brings together the work of eight contemporary Australian artists to disturb distinctions between our real and imagined selves, between authentic and fantastical scenarios. Works in this exhibition perform and postulate identity however narratives are largely informed by external – often mysterious – forces, both seen and unseen. The characters and identities represented here all seem to have fallen through the cracks of reality and landed some place different, into an underside; somewhere that is Neverwhere.

14.08-12.09.2015 / Ücretsiz