BELONG Party Serisi: “A Clockwork Orange”

Belong party serisi kapsamında başarılı etkinlikler düzenlemeye devam eden Fil’m Hafızası ekibi;  Star Wars, Fight Club ve Pulp Fiction gibi başyapıtların ardından bu defa A Clockwork Orange  konseptiyle bu etkinliklerin kendileri adına 4.’sünü gerçekleştirdi.

 

Mekan olarak son iki etkinlikte tercih edildiği gibi gene Mentha Nişantaşı kendilerine ev sahipliği yaptı. Mekanın, misafirlerinin beğenisini kazanmasına bakılırsa kendilerini belki ilk ama son kez ağırlamadıklarını rahatlıkla söyleyebilirim.

Etkinlikle ilgili ise katılımcıların, kahramanlarımızın kıyafetlerine yönelik tercihleri maalesef çok geri planda kalınca konsept fikri biraz sönük kaldı. Bu bağlamda belki, ileriye dönük olarak etkinlik katılımcılarını kostümleri tercih etmeye yönelik bir takım teşviklerde bulunulabilir.

Bulunulan teşvikler de yok değildi aslında. Şöyle ki bir grup kişinin yaka kartında bulunan repliklerin bir diğer grupta bulunan replik sahipleriyle eşleştirilmesi kendilerine bir shot kazandırıyordu ve bu sayede mekan içi etkileşim artı keyif de birbirini hiç tanımayan konuklar arasında zirve yapmış bulunmaktaydı.

Son olarak ve belki de en önemlisi müziğe gelecek olursak, bu hususta sorumluluk gene Orkun Bozdemir’de idi. Uzun bir konsept gecesi olmasından dolayı film müziklerinin yanına serpiştirdiği tercihleri ile başarılı geçen gecenin altına imzasını atan isimlerden biri de o oldu.

Farklı olduğu kadar başarılı etkinlikleriyle eğlence hayatına sinematik bir soluk getiren Fil’m Hafızası ekibi yeni etkinlikleriyle başta sinemaseverler olmak üzere bizlere keyif vermeye devam edecek olup sizleri de aralarında görmekten mutluluk duyacaktır.

 – Mesut Ö.