Escape Planet Odadan Kaçış Oyunu

Bayramda da açığız! The Plus Ones İstanbul ekibi olarak tüm takipçilerimizin bayramını kutlar, büyüklerimizin ellerinden, küçüklerimizin gözlerinden öperiz efendim. Size bayram şekeri tadında bir oyun önerimiz var; Escape Planet! Sherlock Holmes ve Room L Cinayet Mahali oyunlarının olduğu 2 odalı Taksim’ deki evden bahsediyoruz. Biz Sherlock Holmes oyununu denedik ve çok da beğendik. Oyun tek bir oda içerisinde geçiyor ve size verilen 60 dakikalık bir süre var, bu süre içerisinde odada gizlenmiş şifreleri bulup kilitli kutuları açmanız ve odadan çıkmanız gerekiyor. Tek oda olması ilk başta sizi hayal kırıklığına uğratmasın, gerçekten vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz, ayrıca odaya verilen müzik, atmosferi tamamen değiştiriyor ve herkes birden Sherlock Holmes oluveriyor. Bu tür oyunları ilk kez oynayanlar için şifreler arasında bağlantı kurmak biraz zor olabilir ancak dış ses abimiz size yardımcı oluyor.

Yaratıcılarıyla oyundan sonra bir araya geldiğimizde ufak bir sohbet gerçekleştirdik ve aslında en büyük farkları;  Dünya Zeka Oyunları Federasyonu’nun Türkiye Temsilcisi olan Türk Beyin Takımı kaptanı Ferhat Çalapkulu‘nun oyunları hazırlıyor olmasıymış. Ayrıca kaçış oyununu, dünyada uygulandığı şekliyle odadan kaçış yani ‘real room escape game’ olarak uyguluyorlarmış.

Oyunlar ailelere ve kalabalık gruplara da gayet uygun. Her bir oda max 5-6 kişi alabiliyor. Yöneticiler size sesleniyoruz! Çalışanlarınızın takım ruhunu ortaya çıkarmak ve geliştirmek için size uygun oyunlar bile hazırlanabiliyor. Escape Planet ailesine bizi misafir ettikleri için teşekkür ediyor ve Room L Cinayet Mahali oyununu da denemeyi dört gözle bekliyoruz.

Yakında bir de Tımarhane odası açılacak olan Escape Planet’in Bakırköy’de Hürrem Sultan konseptli bir şubesi, Bursa ve Ankara’da ise franchise’ları bulunuyor.

Haydi, toplayın ekibinizi, www.escapeplanet.com adresinden rezervasyonunuzu yapın ve kendinizi maceraya hazırlayın…

Bu da facebook sayfaları, beğenin ve yeni oyunlarından haberdar olun.

 

– Hande K.